40 jaar OWC: felicitaties

40 jaar OWC: cadeautjes!

Felicitaties aan onszelf:

"Dank daarvoor, dank om steeds creatief programma's te blijven aanbieden die zovelen stimuleert gezond in de wereld te staan ! Al ruim 15 jaar weten jullie mij te inspireren en steeds opnieuw dieper bij me zelf te brengen, mij "te voeden", zodat ik dat ook elke dag kan delen in het werk met mijn patienten." (Mark B, huisarts)
40 Jaar Oostwestcentrum, het centrum waar ik de lekkerste vegetarische maaltijden ooit mocht proeven, waar ik de meest intense klank en stem-ervaring mocht beleven en meenemen, waar de paarden je zelf komen groeten en waar de rust als een welkome bezinning op je neerdaalt. Dankjewel voor zoveel moois! Blijf ervoor gaan, blijf bestaan, de nood is groot! Jo-A L.
Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig bestaan. Ik denk dat ik bij jullie terecht kwam 20 jaar geleden, toen er bepaalde delen nog gerenoveerd moesten worden. Maar wat een mooie plek!!!, een plek die de wereld van vandaag zeker nodig heeft. En die wij zeker zullen blijven steunen. (Peter V.)
Hartelijk gefeliciteerd aan alle Oost-westers! Mogen jullie nog veel mensen bevruchten met al het moois wat jullie brengen!!! En dank je voor jullie doorzetingsvermogen. (Inge V.)
Wohow, 40 jaar zeg !  Amper te geloven, maar wat is er veel neergezet in die tijd.  Mijn allerhartelijkste gelukwensen ;-) (Anne V.)
Ik ben echt  bijzonder blij dat OostWest mijn thuisbron is geworden voor mijn werk in Belgie. Kwaliteit zonder pretentie, new age zonder zweverij, een tribe die helemaal bij mij past in een omgeving waar je nog kan ademen en opladen. Bedankt dat ik hier deel van mag zijn! (Frank C.)
Ik wil  jullie van harte geluk wensen en even hartelijk bedanken voor zo een schoon initiatief, zo een mooie groei en zo een geweldige creatie. Samen werken aan een betere wereld, dat is wat mijn hart roept en wat ons aller zielenpad is. Ieder op zijn of haar eigen mooie manier. Hartelijke dank voor het zo vol overgave  volgen van jullie in-spir-atie. Het heeft mij persoonlijk veel gebracht. (Siel H.)
Ja ,ik was erbij in '78. En zelfs in '68...mei...ik ben er zelf sprakeloos stil en dankbaar over...en vooral ook voor al de groepen en organisaties en bewegingen die trouw bleven en blijven aan de opdracht die ze zichzelf destijds gaven...inzet voor een betere wereld, mooiere mensen, behoud van de schepping en zorg voor de toekomst. Mijn DANK gaat uit naar jullie die onze dromen helpen realiseren! 1000xdank! (Katrien S.)
Hartelijk proficiat voor jullie doorzettingsvermogen en creativiteit. Met de beste wensen voor een blijvend interessante en gevarieerde werking in dienst van een betere wereld. (Peter D.)
Dankbaar voor
Al wat ik mocht be-leven
Al wie ik mocht ont-moeten
Uitkijkend naar
Wat komen zal
Verder ont-plooien
Nog vele decennia
For ever and ever
Felicitas
(Guy V.)

Hartelijk gefeliciteerd. Jullie verdienen het. (Kathy P.)
Fan-tas-tische actie voor een fan-tas-tisch centrum! Een dikke proficiat met jullie steeds weer boeiend aanbod! (Chantal L.)
Proficiat voor al die jaren volgehouden inspanningen !!! Je staat er, je bent er, je bent een stuk van ons. Ik heb vele mooie herinneringen, een blijvende diepe transformatie van mezelf  en  mezelf in verbinding met de ander. Er was een leven vóór OWC en één erna. No way back. (Lut W.)
Amai amai, 40 jaar oud. Wat vliegt de tijd. Mijn eerste contacten met OWC waren in 1994, ik volgde er toen een zomerkamp. Super leuk, gezellig en vooral heel leerrijke lessen. Ik wist toen nog helemaal niets af van macrobiotiek, alles wat ik hoorde was helemaal nieuw voor mij. Als ik kijk wat het mij allemaal bracht. Ik ben zo dankbaar dat ik het OWC ooit leerde kennen, dat ik de opstart van. Een hele dikke procifiat!! (Sabine M.)
Gefeliciteerd met jullie verjaardag!!! Dat is niet niks.... Jullie waren pionieren toen het startte...  (Eliane R.)
Heel blij dat ik cursussen bij jullie kon en mocht volgen. (Myriam V.)
Zo'n eerbiedwaardige periode getuigt van aanhoudend enthousiasme en gedrevenheid ! Doe er nog maar eens minstens 40 jaar bij. (Michel B.)
Wat een prestatie!! (Katrien J.)
Ik vind het fantastisch dat jullie al 40 bestaan en wens dan ook van harte dat jullie er nog enkele malen 40 jaar gaat bijdoen. In elk geval heel blij dat jullie er zijn en altijd zo'n uitgebreid aanbod hebben. (Lilith K.)
Proficiat met het 40-jarig bestaan van het OWC!  Wellicht was dit destijds een zotte en gedurfde onderneming... Het resultaat en een dikke proficiat met alle realisaties is zeker op zijn plaats. Het OWC staat voor een mooi en ruim aanbod van diverse en kwaliteitsvolle cursussen op verschillende locaties. Wat ben ik blij dat ik jullie in 2007 heb leren kennen! Hartelijk dank voor jullie bijdrage in mijn persoonlijke groei en het aanbieden van een vaste plek om mijn batterijen op te laden en op de 'reset'-knop te drukken. Dank voor alles! (en 't is heel wat :-)). (Ysabel C.)
Dat verdient een bloemetje! En een dikke pluim op jullie hoed! Ik heb graag deelgenomen aan de cursussen! (Mieke S.)
Wil jullie team van harte feliciteren om al 40 jaar inspirerende cursussen te geven. Heb zowel ik Orval als in Antwerpen al mooie dingen mogen beleven. Ook enorm fijn dat de meeste cursussen betaalbaar zijn. (Ann L.)
Hartelijk gefeliciteerd met jullie 40 jaar bestaan. Jullie visie en cursussen hebben me geboeid. Veel inspiratie en kracht toegewenst voor de volgende jaren. (Catherine M.)
Mooi wat jullie hebben verwezenlijkt! Veel dank ook voor de mooie workshopdagen, inzichten, inspiratie en de mooie plek in Orval! (Josiane C.)
Ik ben enorm onder de indruk van het OWC. Wat een rust, natuur en gastvrijheid dat jullie daar in beweging houden.  (Valerio V.)
40 jaar herinneringen aan koken, tuinieren, ontmoeten, helen en dansen! (Christiaan B.)
Als ik mijn parcours nu overschouw besef ik dat ik uit al die  lessen zoveel meedraag dat ik steeds kan integreren in mijn leven, dat ik dankzij die lessen ben kunnen groeien tot wat ik nu ben.  Ik wens jullie toe dat jullie nog lang verder mogen blijven groeien, kansen bieden om nieuwe dingen te ontdekken, mogelijkheid bieden tot verdieping. (Anne R.)

OWC - 40 jaar OWC: felicitaties