Orval

Wegbeschrijving Bois-le-comte

Oost West Centrum / La Ferme du Bois-le-Comte, Bois-le-Comte 1, 6823 Villers-dt-Orval

Met openbaar vervoer
(Voor een gedetailleerde wegbeschrijving met openbaar vervoer: klik hier )
Er is een trein om de 2 uur over Brussel via Libramont naar Florenville. Daar kan je aansluitend de bus nemen tot in Villers-devant-Orval. De laatste bus (lijn 24) vertrekt om 16u04 (aan het station) of 17u13 (aan de markt) - aankomst Villers 16u29 of 17u20. Van Villers is het nog een kleine 2 km stappen. Er is geen bus op zaterdag en zondag.

 Met de auto
De E411 Brussel-Namen-Luxemburg nemen, afrit 26 Neufchâteau, in Neufchâteau richting Florenville, in Florenville tot aan de markt, aan het kruispunt voorbij de markt linksaf en direct rechts meedraaien richting Orval (8 km). Bij het kruispunt aan de abdij in Orval rechts afslaan richting Villers-devant-Orval, tot in het dorp rijden. In de grote bocht naar links de hoofdweg verlaten en een paar meter rechtdoor rijden, vlak voor het pleintje rechtsaf ong. 50 meter naar boven (café Au Cercle links, de kerk rechts van jou), eerste straat linksaf, altijd rechtdoor (steeds de linkse lagergelegen weg volgen) tot het einde van de verharde weg (een kleine 2 km). Bois-le-Comte is een grote hoeve op de linkerkant.
Voor GPS: geef rue des Routis Bas in. Bois-le-Comte is het verlengde daarvan, dus vanaf daar gewoon rechtdoorrijden (een kleine 2 km).

Je kan bij het secretariaat informeren naar deelnemers uit jouw buurt om (deels) samen te reizen; handig, economisch en ecologisch.

OWC - Orval