OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - .Wegwijs in het activiteitenaanbod

.Wegwijs in het activiteitenaanbod

.Wegwijs in het activiteitenaanbod


Met onze activiteiten willen we mensen inspireren die willen stralen van gezondheid en mee willen bouwen aan een sprankelende, warme, veerkrachtige wereld. We hebben straffe, frisse, uitdagende, levendige, praktische, diepgaande, vérrijkende cursussen met fantastische lesgevers. Ons aanbod is heel divers. De rode draad: leren van de natuur en van oosterse en westerse culturen en vooral leren vertrouwen op onze eigen natuurlijke lichaamswijsheid. Naar binnen keren om daarna sterker en zachter en voller in de wereld te kunnen staan.

IEDEREEN IS HEEL UITDRUKKELIJK WELKOM. 
Voor de meeste activititeiten is geen enkele ervaring of voorkennis vereist.
Als er wel ervaring gewenst is, zie je het aan de cursustitel of staat het bovenaan in de cursusbeschrijving.

LOCATIE 
We hebben cursussen in Antwerpen, Leuven, Gent, Brussel, Brugge, Limburg en Orval. De cursussen in Orval zijn inclusief overnachtingen en maaltijden, de andere cursussen niet. Op onze cursuslocatie in Orval zijn we ongelooflijk fier. Het is een waanzinnig mooie plek voor warme ontmoetingen, verfrissende inspiratie en stimulerende ervaringen rond duurzaam samen leven.

THEMA'S

start hier: OPEN DAGEN, PROEFLESSEN, INSPIRATIEDAGEN, PERMACULTUUR BELEVINGSWEEK, NIEUWJAARSFESTIVAL, LEEF/WERKWEKEN, WANDELWEEKENDS, ...
allerlei mogelijkheden om laagdrempeligvoordelig en uitgebreid kennis te maken met ons activiteitenaanbod en onze lesgevers; en onze leukste activiteiten, voor een leuke prijs. Fijne ontmoetingen, toffe ervaringen en een flinke portie inspiratie gegarandeerd. 

mindful bewegen: YOGA, TAI CHI, MOVE TO FEEL, ENERGETISCH LICHAAMSWERK, ...
Zachte kracht ontwikkelen, je energie voelen stromen, stress verminderen, lichamelijk en geestelijk ontspannen, meer balans, innerlijke rust, vitaliteit, soepelheid en fitheid

dans: 5 RITMES, MOVEMENT MEDICINE, OPEN FLOOR, ...
In vergelijking met de mindful bewegen cursussen ligt bij de danscursussen de nadruk (naast een zalige fysieke work-out) meer op emoties, gedachten en gewoontes in beweging brengen en veranderen. Ontdekken wat jouw geschenk aan deze wereld is en je eigen unieke plek in deze wereld op jouw unieke manier innemen.

natuurlijk genezen: AROMATHERAPIE, EMOTIONELE ACUPUNCTUUR, YIN & YANG, DE VIJF TRANSFORMATIES, ...
Allerlei dingen die je zelf kan doen om jouw gezondheid of die van iemand anders op een natuurlijke manier te stimuleren of ziekte te voorkomen. Goede ondersteuning bij chronische problemen zoals burn-out, chronische vermoeidheid, stress, slapeloosheid, depressie, adhdallergieën, rugpijn, hoofdpijn, menstruatiepijn, gewrichtspijn, ...

diep helen van binnenuit: INNERLIJKE KIND, THE WORK (BYRON KATIE), EMOTIONEEL LICHAAMSWERK, COMPLEXE CHRONISCHE CONDITIES (BURN-OUT, DEPRESSIE, CVS, ADHD, ...)
In deze groep cursussen ligt het accent minder op informatie en meer op dingen die alleen jij zelf kan doen (die niemand anders in jouw plaats kan doen): de diepere oorzaken van problemen achterhalen en aanpakken; patronen, gedrag, gewoontes, gedachten, emoties veranderen, .... Hier gaan we bijvoorbeeld werken rond bindingsangst, verlatingsangst, eenzaamheid, zelfvertrouwen, zelfkritiek, trauma's, (lichte) verslavingen, veiligheid, verbinding, relatieproblemen, je niet gezien voelen, het gevoel dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kan zijn wie je bent, ... (In de danscursussen werken we vaak rond dezelfde thema's maar dan vanuit beweging.)

gezond eten: VOEDING & VITALITEIT, SNIJTECHNIEKEN, VEGETARISCH KOKEN, ... : 
cursussen voor wie wil weten wat écht gezond eten is, los van hippe diëten (die elkaar allemaal tegenspreken), en voor wie lekker en gezond wil leren koken met volwaardige, plantaardige, biologische ingrediënten.

earth care & people care: PERMACULTUUR, DEEP ECOLOGY, SJAMANISME, ...:
zorg dragen voor de aarde, duurzaamheid, ecologisch leven

helend aanraken: ONTSPANNENDE VOETMASSAGE, HELENDE KNUFFELS, SHIATSU, VOETREFLEX, CRANIO-SACRAALTHERAPIE, ...:
Oosterse en Westerse vormen van massage en helend aanraken waarmee je voor jezelf en je medemens kan zorgen

opleidingen & jaartrainingen:
om jezelf en anderen te ondersteunen (het eerste jaar van de opleidingen is ook bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is, niet enkel voor mensen die met mensen willen werken)

'verbinden met jezelf': MANNENworkshops, VROUWENworkshops, meditatief SCHILDEREN, verbindende COMMUNICATIE, ...:
je noden en verlangens beter leren kennen en uitdrukken en van daaruit dieper verbinden met de ander en de wereld

PRIJS 
De goedkoopste programma's vind je onder het thema 'start hier'.
We bieden ook kortingen voor jongeren en andere mensen met een laag inkomen.
Anderzijds, als voor jou (als bedrijf of als particulier) onze prijzen laag zijn, is een extra bijdrage hartelijk welkom. Dat maakt het ons mee mogelijk om kortingen te geven aan anderen.

NOG VRAGEN?
mail of bel ons gerust!

Geplande cursussen

OWC - Program Detail